Important de înțeles
Gura ta sănătoasă

Pentru a avea implanturi dentare este necesar ca pacientul să aibă o igienă orală optimă şi starea maxilaruluu adecvată pentru introducerea implanturilor.

O procedură chirurgicală

Numai chirurgii dentari și stomatologi special instruiți și calificați ar trebui să efectueze această procedură, care are loc în general sub anestezie locală.

O consultație este întotdeauna necesară pentru a stabili recomandările medicale adecvate.

Materiale și prețuri

Există variații majore legate de preț și calitate și este important să înțelegeți consecințele alegerilor dvs. Doar un medic instruit poate face această recomandare!

Oferte grozave și recomandări de la clinicile noastre din Oradea

Economisiți până la 40% aici!

Cum să economisiți


Acești 3 pași simpli vă vor ajuta. Amintiți-vă că „ieftin acum” poate fi „scump mai târziu”!

Project Title

| Adunați informații

Restaurați-vă zâmbetul cu implanturi dentare, dar asigurați-vă că înțelegeți prețul, diferitele soluții și că lucrați cu o clinică recomandată. O soluție de calitate nu este ieftină, dar durează mai mult!


Project Title

|| Discutați cu experții

Nu luați niciodată o decizie bazată pe o singură conversație. Discutați cu cel puțin 3 experți pentru a vă asigura că aveți o înțelegere completă a problemei și că vă cunoașteți alternativele.


Project Title

||| Luați decizia corectă

Vă prezentăm furnizori de calitate în care puteți avea încredere. Cea mai simplă modalitate este să solicitați 3 oferte. Apoi aveți timp să le înțelegeți și să le luați în considerare înainte de a lua decizia.


Serviciu gratuit
Suntem aici pentru a vă ajuta

Lucrăm cu medici din peste 20 de orașe și colectăm feedback atât de la pacienți, cât și de la clinici. Acesta este modul în care asigurăm calitatea și motivul pentru care puteți avea încredere în recomandările noastre.

Interesul nostru este să ne asigurăm că aveți cea mai bună experiență posibilă de fiecare dată când vizitați una dintre clinicile noastre partenere.

Economisiți timp și bani

Lucrăm cu profesioniști la prețuri corecte și vă punem la dispoziție oferte de la clinicile din apropierea locuinței sau a locului de muncă. Tu decizi!

Este nevoie de mai puțin de 2 minute pentru a trimite o solicitare. Vă rugăm să ne oferiți suficiente detalii pentru a vă înțelege situația și nu ezitați să indicați intervalul de preț în care doriți să primiți oferte. Acest lucru va ajuta clinicile noastre să conceapă cele mai bune soluții.

Solicitați 3 oferte acum

Asistență clienți


Oferim asistență gratuită companiilor și persoanelor fizice care solicită acest serviciu. Completați formularul de mai jos pentru a fi contactați.


Lăsați mesajul aici


* Solicitarea dvs. este transmisă la max. 3 parteneri de încredere OlirO care se potrivesc domeniului, oraşului şi zonei solicitate. Vă vor contacta direct cât mai curând posibil.